Na dwa tosty:
4 kromki chleba pełnoziarnistego
1 banan
łyżka masła orzechowego naturalnego (Primavika)
łyżka masła lub innego tłuszczu do smażenia
pestki granatu
Jedną kromkę cienko smarujemy masłem orzechowym. Banana rozgniatamy widelcem i smarujemy go na masło orzechowe. Rozgrzewamy na patelni masło, składamy tosty i smażymy je z obu stron, aż się zarumienią i będą chrupiące. Jemy na ciepło z dowolnymi owocami.
świetne śniadanie:)
OdpowiedzUsuńcoś czuję, ze w najbliższym czasie sobie takie tosty zaserwuję! smak tkwi w prostocie, a ten klasyk jest najlepszy! :)
OdpowiedzUsuńchciałam zaprosić do wejścia na stronę http://www.miazdzyca.naturalneleczenie.com.pl/ są tam opisane sposoby na leczenie miażdżycy, w tym między innymi skuteczne leczenie tej choroby poprzez stosowanie zdrowej wege diety :)
OdpowiedzUsuńNajlepszy klasyk! ;)
OdpowiedzUsuń